Frisør Viby – Book frisør i Viby – Find din frisør online her!

Frisør Viby, frisør Århus og frisør Solbjerg. Frisører er der nok af, men hos Hårkunst i Beder sætter vi kundeplejen højt – prøv selv.

Vi er faktisk så stolte af vores lyse og indbydende frisør salon, Hårkunst i Beder, at vi gerne praler en lille smule. Vi oplever stor tilgang fra omkring liggende byer. Søger du frisør Viby, frisør Malling, frisør Aarhus, frisør Odder, frisør Solbjerg eller måske frisør Norsminde, så fortvivl ikke. Blot 13 minutters kørsel fra Viby ligger vores hårsalon. Det smilende team af veluddannede frisører står klar til at give dig specialbehandling fra du kommer til du går. Glem din sædvanlige søgning på frisør Viby og slå et smut forbi Beder, hvor du finder Hårkunst blot 129 meter fra Butikstorvet.

Frisør Viby til HÅRKUNST i Beder

De smilende frisører

Du er måske vant til frisør Viby, men besøger du Hårkunst i Beder vil du blive mødt af smilende og servicemindede frisører. Vores team sætter ikke alene en ære i god kundepleje. Vi smiler simpelthen fordi vi elsker hår. Kreativ hårkunst, traditionelle frisurer og et væld af både farverige, krøllede, stylede og ikke mindst stilfulde frisurer præger de daglige gøremål i vores frisør salon. Du er måske vant til din frisør i Viby, men vi forsikrer dig om, at du er i gode hænder. Vi tager os gerne den ekstra tid det tager, at finde den perfekte frisure til netop dit ansigt. Få et frisk, farverigt, stilfuldt eller måske klassisk look efter et besøg hos Hårkunst i Beder.

Fordi vi elsker det…

Hos Hårkunst elsker vi hår, men vi elsker også at se flotte resultater. Vi stopper, når du er tilfreds. Vi ved, at dit hår er en stor del af din personlighed. Vi ved, at hår skaber folk. Prøv noget nyt. Glem din frisør Viby for en stund og prøv en uforglemmelig hår oplevelse hos Hårkunst i Beder. Vi sætter dig og dit hår i centrum. Vi giver dig ren hår forkælelse ganske enkelt fordi vi elsker det…

Ses vi hos Hårkunst i Beder…

Med venlig hilsen
Frisørerne bag HÅRKUNST

Besøg vores FACEBOOK, BLOG eller INSTAGRAM

Book tid på telefon: 86 93 69 09 eller ONLINE-BOOKING