Frisør Tranbjerg – Book frisør i Tranbjerg – Find din frisør online her!

Har du prøvet at køre 20 kilometer eller mere efter et godt tilbud? Det har de fleste, men når håret skal klippes vælger alt for mange bare den nærmeste frisør. Og det er rigtig ærgerligt, for hvis man udvider den geografiske grænse en smule, kan man ofte finde en langt bedre frisør, der på alle måder er transporttiden fra Tranbjerg værd.

Når man sidder i frisørstolen og lader frisøren gøre det hårde arbejde, mens man selv slapper af og nyder at blive forkælet, så vil man gerne have god tid. Tid at slippe bekymringer og indre huskesedler og tid til at lade roen sænke sig i hoved og krop.

Men for at man virkelig kan slappe af og nyde øjeblikket, så kræver det, at man føler sig i gode hænder og helt igennem tryg ved den frisør, der holder saksen. Derfor er det ganske afgjort køreturen værd at besøge en af de bedste frisører i omegnen af Tranbjerg – nemlig Hårkunst i Beder.

Frisør Tranbjerg til HÅRKUNST i Beder

Forkælelse i overmål

Afstanden fra tranbjerg til frisør Hårkunst i Beder er til at overse. Der er kun 11 kilometer, og distancen kan uden problemer tilbagelægges på blot 14 minutter, hvis du er i bil – og er du ikke, så er det muligt at tage en bus eller et tog.

Og når først du træder ind i salonen vil transporten være det hele værd. De fire frisører ved Hårkunst i Beder går nemlig langt for at forkæle deres kunder, så de kan slappe helt af og nyde godt af den kyndige behandling.

Alle behandlinger – uanset om håret skal farves, klippes eller krølles – starter med en samtale om, hvad du ønsker, der skal ske med dit hår. Frisøren lytter og kommer også gerne med gode forslag, og når I er enige, kan du uden yderligere kvaler lukke øjnene og lade tankerne flyve – du er nemlig garanteret et godt resultat.

Og får du lyst til at dele din begejstring for din nye frisure med alle dine venner og bekendte i Tranbjerg, så hjælper frisøren gerne med at tage billeder og uploade på Instagram, så alle kan se, hvordan dit nye hår ser ud.

Book din tid hos Hårkunst i Beder allerede i dag – det tager kun et par minutter.

Se også vores Facebook eller Blog