Frisør Solbjerg – Book frisør i Solbjerg – Find din frisør online her!

Bor eller arbejder du i Solbjerg, og leder du efter en frisør, der kan hjælpe dig med at skabe en helt ny frisure, der fremhver dine bedste træk? Så er det Salon Hårkunst i Beder, du skal besøge.

En virkelig dygtig frisør er ikke bare god for dit hår, men for hele dit udseende. En dygtig frisør kan nemlig pejle sig ind på din stil og finde frem til netop den frisure, der passer til både dit ansigt og din livsstil, så du bliver smukkere uden en masse besvær.

Det eneste problem er, at der ofte er langt mellem de virkelig talentfulde frisører. Men bor du i Solbjerg er du ualmindeligt heldig. Fra Solbjerg er der nemlig kun ti kilometer til Hårkunst i Beder, hvor der er ikke mindre end fire søde og meget kreative frisører, der altid er klar til at hjælpe dig med at finde den frisure, der bedst understreger din stil og som passer til din hverdag. Har du travlt hver morgen, skal du selvfølgelig have en frisure, der er let og hurtig at sætte, og er du mere omskiftelig af natur, skal du have en frisure, der kan ændre udtryk fra dag til dag.

Frisør Solbjerg til HÅRKUNST i Beder

Vælg en veluddannet frisør

Når du vælger din nye frisør, skal du altid gå efter en uddannet frisør. Selvom indfølingsevne og kreativitet er vigtige egenskaber, så skal teknikken være i orden for at resultatet kan blive rigtig godt.

Hos Hårkunst kun ti kilometer fra Solbjerg er alle frisører uddannede og de tager jævnligt på kurser og efteruddannelse for at kunne følge med i de nyeste trends og tendenser.  Derfor kan du altid være sikker på, at du ikke bare får en flot, men også en super moderne frisure, når du tager turen fra Solbjerg til Hårkunst i Beder for at blive klippet.

Transporttiden er blot 16 minutter i bil, men det er også muligt at tage en bus fra Solbjerg til Beder, hvor Hårkunst er beliggende.

Læs mere om hver enkelt af de fire kompetente frisører på Hårkunsts hjemmeside og book din tid online. Det tager kun få minutter og kræver blot, at du har en mobiltelefon.

Se også vores Facebook, Blog ellers Instagram