Frisør Skåde – Prøv Hårkunst i Beder blot 7 km derfra

Hos Hårkunst i Beder udfordrer vi gerne din frisør i Skåde. Glem alt om frisør Skåde og prøv vores eventyrlige salon blot 7 km væk.

Måske er du vant til at blive klippet hos din frisør i Skåde, men hos Hårkunst i Beder udfordrer vi dig til at prøve en eventyrlig klipning i vores lyse og indbydende salon i centrum af Beder. Her står teamet af klippeklare frisører parat til at tage imod dig med smil og god hår-service. Vi ved, at dit hår er vigtigt for dig, så derfor får du naturligvis den bedste behandling og gode råd og vejledning, når du gæster vores populære frisør salon. Glem alt om frisør Skåde og prøv en fortryllende hår oplevelse hos Hårkunst i Beder.

Frisør Skåde til HÅRKUNST i Beder

Ingen chancer – ingen bamser

Hos Hårkunst finder du et veluddannet team af frisører, der har hår ”på hjernen”. Vi elsker hår og vi gerne gøre vores bedste til, at du også elsker dit. Vi forvandler slidt til smukt, kæmmet til krøllet og fladt til frisk. Glem alt om frisør Skåde og prøv noget nyt. Ingen chancer – ingen bamser. Livet er fyldt med spændende muligheder og hos Hårkunst har vi altid friske øjne på, hvordan du kan matche dit hår bedre til din personlighed, din karriere eller din daglige ”tid” til at sætte hår. Vi udfordrer dig til at prøve vores eventyrlige salon og smilende team af frisører i stedet for din sædvanlige frisør Skåde. Og det er slet ikke besværligt. Glem alt om frisør Skåde og tag et smut til Beder, hvor du finder Hårkunst i centrum. Kun 129 meter fra butikstorvet.

Forkælelse i Beder

Frisør Skåde – Frisør Beder…. Hvad skal du vælge? Svaret er enkelt. Vil du have en skøn håroplevelse og et team af frisører, der brænder for deres arbejde, så tag et smut forbi Hårkunst i Beder. Her lægger vi ikke alene vægt på din frisure, men også dit velvære. Vi forkæler vores kunder – bare vent og se…

Vi ses hos Hårkunst

Med venlig hilsen
Pigerne bag HÅRKUNST

Besøg vores FACEBOOK eller BLOG

Book tid på telefon: 86 93 69 09 eller ONLINE-BOOKING