Frisør Odder – Book frisør i Odder – Find din frisør online her!

Søger du frisør Odder, så snyd ikke dig selv for et besøg hos både friske og fantasifulde frisører hos Hårkunst i Beder – blot 9 km derfra.

Der er intet som et besøg hos frisøren. Trænger du til ”nyt garn”, en ny permanent, en smart klipning eller romantiske krøller, så drop alt om frisør Odder og prøv i stedet den magiske stemning hos Hårkunst i Beder. Du er måske vant til frisør i Odder, men vi her hos Hårkunst, der ligger i Beder blot 9,2 km derfra vil garantere dig en håroplevelse du sent glemmer. Vi sætter en ære i vores arbejde og vi elsker hår og vi vil elske at forvandle dig og dit hår til smart, smukt, friskt eller forrygende. Hvem siger, at det skal være frisør Odder, når du kan få creme de la creme indenfor hårkunst ved Hårkunst i Beder.

 

Frisør med kyndige hænder

Her hos Hårkunst i Beder ved vi, at det, at putte sit hår i andres hænder kan være en tillidssag. Måske er du vant til frisør Odder, men vi garanterer dig både kyndige hænder og et smilende og yderst kompetent team af frisører, der ikke alene har en solid uddannelse, men også flere års erfaring indenfor klipning, hårfarvning, permanent, styling og hårpleje. Vi garanterer dig en helt fortryllende oplevelse. Vores smilende team af frisører kan måske få dig til at glemme alt om frisør Odder og vende tilbage gang på gang – præcis som mange af vores øvrige kunder, der kommer fra nærliggende byer som ÅrhusMalling, Tranbjerg, Mårslet, Solbjerg og Højbjerg. Vi giver dig ikke alene smukt og smart hår – vi giver dig en dejlig oplevelse hver gang du sætter dig i en af vores mange frisørstole her hos Hårkunst i Beder.

foto 12

Frisør fra Odder hos Hårkunst i Beder

Vi er stolte af vores mange dygtige frisører hos Hårkunst. Besøger du vores salon kan du sågar få frisør fra Odder. Søger du derfor frisør Odder kan du med fordel besøge Hårkunst, der er stolte af at byde velkommen til Mille, der kommer fra frisør i Odder. Vi byder gerne velkommen til nye kunder i vores velbesøgte salon, men glemmer bestemt ikke vores trofaste kunder. Så søger du frisør Odder, så prøv noget nyt og forfriskende og snup en smuk køretur på kun 9,2 kilometer til vores salon Hårkunst i Beder. Det tager blot 12 minutter i bil fra du beslutter dig til du sidder i en behagelig stol i vores salon og et spændende nyt hår eventyr i Hårkunst…..

 

Vi håber vi ses til en eventyrlig klipning hos Hårkunst i Beder

Med venlig hilsen
Pigerne bag HÅRKUNST

Besøg vores FACEBOOK,  BLOG ellers INSTAGRAM

Book tid på telefon: 86 93 69 09 eller ONLINE-BOOKING