Er du på jagt efter den bedste frisør i Malling?

Du er ualmindeligt heldig, hvis du bor i Malling. For ikke alene er Malling en dejlig by, men den ligger også mindre end tre kilometer fra en rigtig dygtig frisør – nemlig Hårkunst i Beder. Og at finde en rigtig dygtig frisør kan ellers være lidt af en opgave.

Intet kan slå den helt fantastiske følelse, man har, når man forlader den lokale frisør men en ny frisure, ro i hovedet og et smil, der nærmest er limet til ansigtet. Men desværre er det ikke altid, det går sådan, og det kan være en lang og frustrende proces at finde den helt rigtige frisør – selv hvis man bor i Malling.

Men den gode nyhed er, at uanset om foretrækker cykel, bus eller bil, så kan du finde områdets bedste frisør indenfor få minutter. Mindre end tre kilometer fra Malling finder du nemlig Hårkunst i Beder, der har forkælelse og klippekunst som deres speciale.

I salonen er der fire dygtige og veluddannede frisører, der alle gør sig umage for at være up to date med alle de nye tendenser, mens de samtidig er gode til at ramme netop den stil, der passer bedst til dig.

Frisør Malling til HÅRKUNST i Beder

Hos hårkunst er du ikke bare et nummer i rækken

En virkelig dygtig frisør skal nemlig ikke bare have styr på klippeteknikken. Hun skal også lytte og forstå præcis hvad det er, den enkelte kunde ønsker. Og netop denne proces har de fire frisører i Hårkunst i Beder valgt at forfine og udvikle, så de altid rammer præcis den stil, deres kunder drømmer om.  

At de så samtidig er super dygtige med saksen og ved hjælp af de forskellige teknikker kan klippe fylde og struktur ind i en hvilken som helst frisure – det er bare en ekstra bonus, der gør turen fra Malling til Beder endnu mere meningsfuld.

Læs mere om hver enkelt af de fire frisører her på vores hjemmeside, hvor du også kan booke din næste tid online. Det tager kun få minutter, og kræver bare, at du har en mobiltelefon, så er din næste aftale hos Hårkunst på plads.

Vi lover dig, at du får en frisøroplevelse, der til rigelighed er turen fra Malling værd, så gør plads i kalenderen og find en tid, hvor vores frisør kan forkæle dig og dit hår.

Se også vores: BLOG, FACEBOOK ellers INSTAGRAM