Find din nye favorit frisør mindre end seks km fra Ajstrup Strand

Der er mange fordele ved at bo nær Ajstrup Strand. Området er smukt, menneskene er imødekommende og gæstfrie og så ligger en af Østjyllands dygtigste frisører mindre end seks kilometer derfra. Søger du efter en kompetent og kreativ frisør nær Ajstrup Strand, er det Hårkunst i Beder, du skal besøge.

En virkelig dygtig frisør kan gøre en kæmpe forskel på dit hår og dermed også på dit velbefindende og din selvtillid. Især for kvinder betyder håret rigtig meget for deres fremtoning, og derfor er det vigtigt, at frisuren passer perfekt til både hårtype og personlighed.

Mindre end seks kilometer fra Ajstrup Strand finder du Hårkunst i Beder, hvor fire højt kvalificerede frisører kan hjælpe dig med at finde frem til præcis hvilken frisure, der passer bedst til dig og din måde at leve dit liv på.

De fire frisører gør meget ud af at lytte til dine ønsker og behov, så de kan kreere en klipning, der får dit hår til passe til din stil, dit ansigt og og din livsstil.

Frisør Ajstrup Strand til HÅRKUNST i Beder

Vælg en veluddannet frisør

Når du vælger din nye frisør, skal du altid gå efter en uddannet frisør. Selvom indfølingsevne og kreativitet er vigtige egenskaber, så skal teknikken være i orden for at resultatet kan blive rigtig godt.

Hos Hårkunst mindre end seks kilometer fra Ajstrup Strand er alle frisører uddannede, og de tager jævnligt på kurser og efteruddannelse for at kunne følge med i de nyeste trends og tendenser.

De fire frisører er Anette, Ninna, Mille og Camilla. Hver har de deres forcer og specialer, og derfor kan du også læse mere om dem på Hårkunsts hjemmeside, så du let kan vælge, hvilken frisør du vil overlade dit hår til.

Transporttiden fra Ajstrup Strand er blot 12 minutter i bil, men det er også muligt at tage en bus fra Ajstrup Strand til Beder, hvor Hårkunst er beliggende.

Du er altid velkommen til at ringe på 86 93 69 09 eller kigge forbi og lave en aftale med din favorit frisør, men Hårkunst tilbyder også onlinebooking, så du i ro og mag kan bestille tid, når det passer dig bedst. Det tager kun få minutter og kræver blot, at du har en mobiltelefon.

Se osse vores Facebook, Blog ellers Instagram