Frisør Aarhus – Book frisør ved Aarhus – Find din lokale frisør her!

Søger du frisør Aahus, så snyd ikke dig selv. Hos Hårkunst blot 16 minutters kørsel væk venter ren forkælelse til dig og dit hår.

Billig frisør, trendy frisør, frisør tilbud og frisør i Aarhus… Du har sikkert googlet det meste, men du glemmer en vigtig detalje… selve oplevelsen ved at være ved frisør. Når du søger frisør Aarhus, så må du ikke snyde dig for en helt fantastisk håroplevelse blot 16 minutter derfra. Hos Hårkunst i Beder, så tilbyder vi ikke alene en smart og trendy frisør salon, men også et veluddannet og smilende team af frisører, der sætter dig i fokus. Glem alt i frisør Århus og spring i bilen til Hårkunst i Beder, der forkæler vi dig og dit hår.

Få et nyt look

Hos Hårkunst udfordrer vi dig. Prøv noget andet end den lokale frisør i Aarhus. Glem alt om frisør Århus og tænk i stedet frisør i Beder. Blot 16 kilometer væk – en lille hyggelig køretur – finder du hårkunst i centrum af Beder. Præcis som du kender det fra frisør Århus, så finder du også her en smart og trendy frisør salon i lyse og indbydende opgivelser. Præcis om frisør Aarhus finder du her et fagligt kompetent og ikke mindst innovativt team af frisører, der elsker hår og hårkunst. Vi giver dig gerne et nyt look – en makeover – der kan blive starten på en helt ny og spændende ”hår æra” for dig og din personlighed. Vi ved, at hår skaber folk og derfor er det vigtigt, at du har en frisure, der matcher dig, din stil og det du ønsker at udtrykke. Glem alt om frisør Århus og slå et smut forbi Hårkunst i Beder og mød dit ”nye jeg”.

Frisør Århus til HÅRKUNST i Beder

Vi forkæler dig totalt

Der er intet som god service – det ved vi alt om hos Hårkunst i Beder. Har du først prøvet frisør i Beder, så er der ingen vej tilbage. Du vil elske det … ganske enkelt. Glem alt om frisør Aarhus. Hos Hårkunst i Beder forkæler vi nemlig vores kunder såvel lokale som kunder fra opland og omkringliggende byer. Hos Hårkunst praler vi gerne af vores kunder fra både nær og fjern. Vi er stolte af vores mund-til-mund markedføring, der lokker kunder til fra både større og mindre byer i en bred radius omkring Beder. Så næste gang du søger frisør Århus, så husk på Hårkunst i Beder blot 16 minutter derfra i bil. Vi forkæler dig totalt med god service, et fagligt højtuddannet personale og ikke mindst masser af hår-magi.

 

Ses vi hos Hårkunst i Beder/ Malling

 

Med venlig hilsen

Frisørerne bag HÅRKUNST

Besøg vores FACEBOOK eller BLOG

Book tid på telefon: 86 93 69 09 eller ONLINE-BOOKING