Dameklip i Beder – Find din Damefrisør på butikstorvet

Find din Damefrisør på butikstorvet. Kig ind til lidt forkælelse og en magisk håroplevelse hos Hårkunst i Beder.

Hvorfor fare land og rige rundt, når du kan blive klippet lokalt. Søger du Dameklip i Beder, så står Hårkunst klar med et team af smilende og fagligt dygtige frisører, der bare venter på at give dig en fantastisk håroplevelse. Hos Hårkunst sætter vi nemlig dig i centrum og her handler det ikke bare om hår. Vælger du Hårkunst, når du går til frisør i Beder, så står teamet af frisører klar med lidt ekstra forkælelse til dig. Vi giver nemlig gerne gode råd omkring valg af frisurer, farvning, klipning, permanent og ikke mindst hårplejeprodukter, der kan give dig sundt og fyldigt hår.

Frisør i Beder 1

Damefrisør i gå-afstand fra butikstorvet

Hos Hårkunst i Beder er vi stolte af vores mange kunder i butikken. Vi har ikke alene kunder fra de omkringliggende byer som Malling, Solbjerg, Mårslet og Tranbjerg, men lokker også kunder til fra både Århus og Skanderborg. Søger du damefrisør eller dameklip i Beder, så kan du dog også forvisse dig om, at vi tager ekstra hånd om de lokale. Vi synes, at det er vigtigt, at vi støtter op omkring borgere og selvstændige i Beder og derfor er der ekstra god service til de lokale, der gæster vores lyse og indbydende frisør salon. Når du går til frisør i Beder, så skal du føle dig hjemme og gerne føle, at det er netop dig det drejer sig om. Kig forbi, når du nu alligevel er på vores butikstorv i Beder og få dig en magisk håroplevelse hos Hårkunst og lad Hårkunst blive din faste Damefrisør.

 

Frisør med friske øjne

Når du søger dameklip i Beder, så kan du forvisse dig om, at alle frisører hos Hårkunst i Beder er fagligt up-to-date med alt der rører sig indenfor hår og hårkunst. Vi giver dig det nyeste, det smarteste og ikke mindst muligheden for at få friske øjne til at kigge på din nuværende frisure. Vi finder den frisure, der matcher dit ansigt, din personlighed og ikke mindst din økonomi. Vi giver dig tips til optimal hårpleje og styling af dit hår. Vi har ikke alene friske øjne, men også friske meninger, når det gælder smart og trendy hår. Skal du være med på moden, så kig forbi Hårkunst i Beder.

Hårkunst – din lokale Herre- og Damefrisør i Beder…

 

Med venlig hilsen
Pigerne bag HÅRKUNST

Besøg vores FACEBOOK, BLOG eller INSTAGRAM

Book tid på telefon: 86 93 69 09 eller ONLINE-BOOKING